BINDWEEFSELMASSAGE
Waarom bindweefselmassage?

Er wordt vaak gedacht dat een bindweefselmassage een pijnlijke massage is waarbij je niet kunt ontspannen, maar het tegendeel is waar! Een bindweefselmassage is ook heerlijk ontspannend en heeft daarnaast nog een ander voordeel.

 

De bindweefselmassage werkt voor alle huidcondities en verbeterd de huid intensief, vooral als deze in kuurverband wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huidlagen (het onderhuids bindweefsel). Het resultaat is duidelijk zichtbare huidverbetering. Je ziet de egalisatie, glans en conditie van de huid aanzienlijk verbeteren.

Door de bindweefselmassage wordt de doorbloeding van de huid verbeterd en worden verklevingen losgemaakt. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd en kunnen werkstoffen uit crèmes beter worden opgenomen. De huid ziet er jonger uit en de conditie wordt verbeterd. Hierdoor worden lijntjes, rimpeltjes en littekens minder zichtbaar.

BY ILSE schoonheid op maat, Schoonheidssalon Nijmegen

ILSE schoonheid op maat, hannah, hannah huidcoach, hannah huidcoach Nijmegen, hannah huidcoach Nijmegen Noord, hannah Huidcoach Lent, Klapp Cosmetics, de schoonheidssalon in Lent, de schoonheidssalon Nijmegen, schoonheidssalon Nijmegen Noord, huidverbetering Lent, huidverbetering Nijmegen, huidverbetering Nijmegen Noord, microdermabrasie, microdermabrassie, mesotherapie, beauty angel collageen, quanis, quanis melting mask, quanis dermafiller, dermafiller, voetbehandeling Lent, voetbehandeling Nijmegen, voetbehandeling Nijmegen Noord. 

Bindweefselmassage is ook goed toe te passen bij acne, littekenvorming of een vale en/of vermoeide huid. De druk van de massage pas ik aan op die van jouw huid en als we verschillende behandelingen combineren gaan we samen voor een nog beter en mooier resultaat.