COAGULEREN
steelwratjes-fibromen-schoonheid_op_maat
steelwratjes-fibromen-schoonheid_op_maat

Couperose BY ILSE
Couperose BY ILSE

ALTASOM.BY ILSE
ALTASOM.BY ILSE

steelwratjes-fibromen-schoonheid_op_maat
steelwratjes-fibromen-schoonheid_op_maat

1/3

 Wat is coaguleren?

Bij electrocoagulatie wordt via een steriele naald hoogfrequente wisselstroom op een bloedvaatje op de huid gezet. Hierdoor ontstaat aan de punt van de naald veel warmte. Deze warmte zorgt ervoor dat de eiwitten in het bloed stollen, waarna het bloedvaatje verschrompelt.

 

Deze behandeling kan worden toegepast bij teleangiëctasieën, couperose, spidernaevi (spinnekopjes) en bloedblaartjes en geeft een goed resultaat. Ook de steeltjes van fibroma (steelwratjes) worden met deze methode net boven de huid doorgebrand, waarna een klein korstje ontstaat dat na enige dagen vanzelf van de huid valt.

Wat is de hersteltijd?

Op de dag van de behandeling ziet de huid rood en voelt hij een beetje warm aan. Binnen enkele dagen kunnen daarnaast kleine korstjes zichtbaar worden, die vanzelf loslaten. Voor een optimaal herstel en resultaat moet u de korstjes vijf dagen droog te laten blijven en dient u er vooral niet aan te krabben.

 

Na de behandeling breng ik gelijk een verzorgende en herstellende creme aan die u, evenals een SPF 50, mee naar huis krijgt. 

 

ILSE schoonheid op maat, hannah, hannah huidcoach, hannah huidcoach Nijmegen, hannah huidcoach Nijmegen Noord, hannah Huidcoach Lent, Klapp Cosmetics, de schoonheidssalon in Lent, de schoonheidssalon Nijmegen, schoonheidssalon Nijmegen Noord, huidverbetering Lent, huidverbetering Nijmegen, huidverbetering Nijmegen Noord, microdermabrasie, microdermabrassie, mesotherapie, beauty angel collageen, quanis, quanis melting mask, quanis dermafiller, dermafiller, voetbehandeling Lent, voetbehandeling Nijmegen, voetbehandeling Nijmegen Noord.