HUIDANALYSE
HUIDANALYSE
"Meten is weten"

Elke behandeling begint met het meten van het vochtgehalte, vetgehalte, pH-waarde (zuurgraad), melanine (pigment) en erytheem (roodheid) van de huid. Dit wordt gedaan met behulp van een Skin Analyzer.

De behandeling en de productadviezen worden op de nieuwe meting aangepast, hierdoor sluiten de behandelingen en de producten die u zelf thuis gebruikt steeds optimaal aan bij wat uw huid op een bepaald moment nodig heeft.

 

hannah_banner_elise_Skin%20Analyzer_edit

Vocht
Een vochtarme huid bindt geen lipiden (vetten) en kan hierdoor geen in vet oplosbare werkstoffen en vitaminen opnemen. De huidconditie zal dan ook niet verbeteren, hoeveel werkstoffen een crème ook bevat.

Vet
De huid wordt door een natuurlijk vetfilmpje beschermd tegen kou, zon en uitdroging. Zonder dit vetfilmpje kunnen huidproblemen ontstaan.

 

pH-waarde
De zuurgraad van de huid beschermt tegen bacteriën en schimmels. Als deze bescherming uit balans is, zal huidveroudering sneller gaan. Een te hoge pH-waarde kan vochttekort en eczeem veroorzaken; een lage pH-waarde kan juist acne tot gevolg hebben, of het juist verergeren.

 

Melanine en Erytheem
Een SPF bescherming is voor iedere huid van belang maar bij pigment en roodheid is het aan te raden een hogere factor te gebruiken. 

 

ILSE schoonheid op maat, hannah, hannah huidcoach, hannah huidcoach Nijmegen, hannah huidcoach Nijmegen Noord, hannah Huidcoach Lent, Klapp Cosmetics, de schoonheidssalon in Lent, de schoonheidssalon Nijmegen, schoonheidssalon Nijmegen Noord, huidverbetering Lent, huidverbetering Nijmegen, huidverbetering Nijmegen Noord, microdermabrasie, microdermabrassie, mesotherapie, beauty angel collageen, quanis, quanis melting mask, quanis dermafiller, dermafiller, voetbehandeling Lent, voetbehandeling Nijmegen, voetbehandeling Nijmegen Noord.