HANNAH
hannah_banner_elise_Skin Analyzer.jpg
Huidverbetering met hannah

Hannah staat voor huidverbetering. Na ruim 8 jaar als schoonheidsspecialist aan het werk te zijn, wilde ik mijn behandelingen en resultaten naar een hoger niveau brengen. De missie van hannah sluit hier naadloos op aan. 

 

Na een intensief trainingstraject ben ik sinds begin 2020 een HANNAH HUIDCOACH.

Hoge percentages werkstoffen

De hannah-producten bevatten hoge percentages werkstoffen die de huid verbeteren, huidproblemen oplossen en een goede huidconditie bewerkstelligen en waarborgen. In de behandelingen stem ik de kwalitatief hoogwaardige producten af op jouw huidconditie en huidbehoeften. Elke huid is uniek en daardoor is elke behandeling op maat. Ook voor thuis heeft hannah een uitgebreid assortiment aan producten afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Met deze werkwijze van behandelingen en producten op maat verbeteren en verzorgen we samen jouw huid optimaal.

hannah Skin Analyzer

Kom je voor een behandeling, dan starten we met een uitgebreide intake. Tijdens de intake maak ik een zorgvuldige huidanalyse met de hannah Skin Analyzer. Dit apparaat meet de zuurgraad (pH-waarde), de gevoeligheid, het vochtgehalte en het vetpercentage van jouw huid. Met de waardes die uit deze professionele huidanalyse rollen, maak ik een effectief behandelplan speciaal voor jouw huid. Meten = weten!

Stappenplan van een hannah-behandeling

  • Reinigen: de basis van een goede huidverzorging.

  • Peelen: het verwijderen van dode huidcellen maakt de huid zachter, gladder en verfijnt de poriën. De huid neemt werkstoffen in crèmes vervolgens beter op.

  • Stimuleren: het stimuleren van de doorbloeding zorgt ervoor dat de huidcellen zuurstof en voedingsstoffen optimaal opnemen.

  • Herstellen: het aanpakken van huidproblemen met een crème met voldoende vitamines en mineralen.

  • Beschermen: het beschermen van je huid tegen externe invloeden.

hannah XPRESS

Ben je benieuwd wat hannah voor jouw huid kan doen? Ervaar de hannah XPRESS, zodat je het concept beleeft en beter begrijpt. Elke huid is uniek en elke behandeling is op maat. Ontdek zelf het verschil en geef je huid een kans! Bel of App voor een afspraak met 06 24 170 150 of klik op button hieronder.

Kijk voor meer informatie op www.hannah.nl.

ILSE schoonheid op maat, hannah, hannah huidcoach, hannah huidcoach Nijmegen, hannah huidcoach Nijmegen Noord, hannah Huidcoach Lent, Klapp Cosmetics, de schoonheidssalon in Lent, de schoonheidssalon Nijmegen, schoonheidssalon Nijmegen Noord, huidverbetering Lent, huidverbetering Nijmegen, huidverbetering Nijmegen Noord, microdermabrasie, microdermabrassie, mesotherapie, beauty angel collageen, quanis, quanis melting mask, quanis dermafiller, dermafiller, voetbehandeling Lent, voetbehandeling Nijmegen, voetbehandeling Nijmegen Noord.