Huidverbetering met hannah
hannah_banner_elise_Skin Analyzer.jpg
Huidverbetering met hannah

Hannah staat voor huidverbetering. Na ruim 7 jaar als schoonheidsspecialist aan het werk te zijn, wilde ik mijn behandelingen en resultaten naar een hoger niveau brengen. De missie van hannah sluit hier naadloos op aan. 

Een lieve collega schoonheidsspecialist en hannah-huidcoach (Marja van Beek, beautysalon Delejo) heeft mij aangespoort om me te verdiepen in hannah: "Ilse, ik weet zeker dat jij heel erg blij gaan worden van hannah en daarmee jouw klanten ook!"

Ik ga met enige regelmaat zelf bij Marja in de stoel liggen en zo maakte ik kennis met de behandelingen en producten van hannah. De behandelingen waren werkelijk heerlijk en zag zelf direct resultaat. Ook de producten van hannah gaven mijn huid echt een boost. 

Na eerst te hebben gespaard om de investering in hannah te kunnen doen, ben ik begin 2020 ingestapt bij hannah. Ik ben zo ongelofelijk blij dat ik deze keus gemaakt heb! Een hannah-huidcoach word je nl. niet zomaar: je wordt intensief getraind op huidkennis en producten en dit heeft echt een meerwaarde!

 

Hannah Huidcoach

Ik ben in februari 2020 intern opgeleid bij hannah en neem nu regelmatig deel aan trainingen en bijscholingen als hannah huidcoach. 

Hoge percentages werkstoffen

De hannah-producten bevatten hoge percentages werkstoffen die de huid verbeteren, huidproblemen oplossen en een goede huidconditie bewerkstelligen en waarborgen. In de behandelingen stem ik de kwalitatief hoogwaardige producten af op jouw huidconditie en huidbehoeften. Elke huid is uniek en daardoor is elke behandeling op maat. Ook voor thuis heeft hannah een uitgebreid assortiment aan producten afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Met deze werkwijze van behandelingen en producten op maat verbeteren en verzorgen we samen jouw huid optimaal.

hannah Skin Analyzer

Kom je voor een behandeling, dan starten we met een uitgebreide intake. Tijdens de intake maak ik een zorgvuldige huidanalyse met de hannah Skin Analyzer. Dit apparaat meet de zuurgraad (pH-waarde), de gevoeligheid, het vochtgehalte en het vetpercentage van jouw huid. Met de waardes die uit deze professionele huidanalyse rollen, maak ik een effectief behandelplan speciaal voor jouw huid. Meten = weten!

Stappenplan van een hannah-behandeling

  • Reinigen: de basis van een goede huidverzorging.

  • Peelen: het verwijderen van dode huidcellen maakt de huid zachter, gladder en verfijnt de poriën. De huid neemt werkstoffen in crèmes vervolgens beter op.

  • Stimuleren: het stimuleren van de doorbloeding zorgt ervoor dat de huidcellen zuurstof en voedingsstoffen optimaal opnemen.

  • Herstellen: het aanpakken van huidproblemen met een crème met voldoende vitamines en mineralen.

  • Beschermen: het beschermen van je huid tegen externe invloeden.

hannah XPRESS

Ben je benieuwd wat hannah voor jouw huid kan doen? Ervaar de hannah XPRESS, zodat je het concept beleeft en beter begrijpt. Elke huid is uniek en elke behandeling is op maat. Ontdek zelf het verschil en geef je huid een kans! Bel of App voor een afspraak met 06 24 170 150 of klik op button hieronder.

Kijk voor meer informatie op www.hannah.nl.

ILSE schoonheid op maat, hannah, hannah huidcoach, hannah huidcoach Nijmegen, hannah huidcoach Nijmegen Noord, hannah Huidcoach Lent, Klapp Cosmetics, de schoonheidssalon in Lent, de schoonheidssalon Nijmegen, schoonheidssalon Nijmegen Noord, huidverbetering Lent, huidverbetering Nijmegen, huidverbetering Nijmegen Noord, microdermabrasie, microdermabrassie, mesotherapie, beauty angel collageen, quanis, quanis melting mask, quanis dermafiller, dermafiller, voetbehandeling Lent, voetbehandeling Nijmegen, voetbehandeling Nijmegen Noord. 

ILSE schoonheid op maat 

Oudedijk 2

6663 KT Lent (Nijmegen-Noord)

Ilse Evers

06 24 170 150

KvK nummer 57621314

BTW nummer NL001973082B28

Openingstijden         

Maandag:       

Dinsdag:  

Woensdag:  

Donderdag:     

Vrijdag:        

Zaterdag:

Zondag:           

09:00 - 18:00

09:00 - 18:00

Gesloten

09:00 - 18:00

Gesloten

10:00 - 17:00

Gesloten

  • Facebook Schoonheid op Maat
  • Instagram Schoonheid op Maat
  • Locatie Schoonheid op Maat
cosmetica-logo-.jpg

Copyright Notice © 2020 ILSE schoonheid op maat