Marc Inbane Tanningsspray

Voor de meest natuurlijke bruine teint heb ik gekozen voor de MARC INBANE tanningspray. 

 

De natural tanning spray van MARC INBANE is heel eenvoudig zelf aan te brengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid, dus geen worteleffect.

Dit luxe product is verrijkt met natuurlijke, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera en Ginkgo.

 

Is geschikt voor alle huidtypes en gehele lichaam, droogt snel en zonder vlekken, geen schadelijke UV stralen van de zon of zonnebank en geeft tot 5 dagen een vakantiekleur!

BY ILSE schoonheid op maat, de schoonheidssalon in Lent, de schoonheidssalon Nijmegen, schoonheidssalon Nijmegen Noord, huidverbetering Lent, huidverbetering Nijmegen, huidverbetering Nijmegen Noord, microdermabrasie, mesotherapie, beauty angel collageen, quanis, quanis melting mask, quanis dermafiller, dermafiller, voetbehandeling Lent, voetbehandeling Nijmegen, voetbehandeling Nijmegen Noord, pedicure Lent, pedicure Nijmegen, pedicure Nijmegen Noord.

Tips & Tricks

Hoe gebruik je de MARC INBANE natural tanning spray

MARC INBANE natural tanning spray

Een manier om op een makkelijke, gezonde en veilige wijze het gehele jaar een natuurlijke vakantiekleur te hebben. De natural tanning spray van MARC INBANE is heel eenvoudig zelf aan te brengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid.

Het luxe product is verrijkt met natuurlijke, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera en Ginkgo. De natural tanning spray is ontwikkeld voor frequent gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig. MARC INBANE natur al tanning spray wordt aanbevolen en dagelijks gebruikt door toonaangevende kappers, huidspecialisten en visagisten.

€ 39,95

Hoe gebruik je de MARC INBANE glove

MARC INBANE glove

Het luxe assortiment van MARC INBANE bevat eveneens een handige glove voor een makkelijke en gelijkmatige verdeling van alle MARC INBANE tanning producten. Dankzij de fijne en geperfectioneerde microvezelstructuur wordt het product zonder vlekken of strepen egaal over de huid verspreid, zelfs op moeilijk bereikbare plekken (huidzones) zoals de achterkant van armen en benen.

€ 9,95

Hoe gebruik je MARC INBANE spray voor je handen

MARC INBANE handen

Hoe gebruik je de MARC INBANE brush

MARC INBANE brush

De brush is ideaal voor het aanbrengen, bijwerken en gelijkmatig verdelen van de tanning spray. De multifunctionele kwast is ook uiterst geschikt voor het opzetten van contouren en voor een gelijkmatige, makkelijke applicatie van foundations en poeders.

€ 24,95

Please reload

BY ILSE schoonheid op maat 

Oudedijk 2

6663 KT Lent (Nijmegen-Noord)

09:00 - 15:00 | 19: 00 - 21:30

09:00 - 15:00 | 19: 00 - 21:30

09:00 - 12:00

09:00 - 15:00 | 19: 00 - 21:30

09:00 - 17:00 

09:00 - 17:00

Gesloten

Ilse Evers

06 24 170 150

KvK nummer 57621314

BTW nummer NL174338004B03

  • Facebook Schoonheid op Maat
  • Instagram Schoonheid op Maat
  • Locatie Schoonheid op Maat

Copyright Notice © 2018 BY ILSE schoonheid op maat

cosmetica-logo-.jpg