MESOTHERAPIE
Naaldloos insluizen van werkstoffen
BY ILSE schoonheid op maat, de schoonheidssalon in Lent, de schoonheidssalon Nijmegen, schoonheidssalon Nijmegen Noord, huidverbetering Lent, huidverbetering Nijmegen, huidverbetering Nijmegen Noord, microdermabrasie, microdermabrassie, mesotherapie, beauty angel collageen, quanis, quanis melting mask, quanis dermafiller, dermafiller, voetbehandeling Lent, voetbehandeling Nijmegen, voetbehandeling Nijmegen Noord. 
BY ILSE, schoonheid op maat Schoonheidssalon Nijmege

 

Ter voorbereiding van de huid en ter bevordering van de opname van de werkstoffen zal uw huid eerst worden behandeld met een peeling.

Voor het beste en mooiste resultaat adviseer ik deze behandeling in kuurverband doen.

Maar ook voor een feestje of speciale gelegenheid is dit een een echte 'glamour-behandeling'!

Mesotherapie/SkinShooting is een techniek waarbij werkstoffen rechtstreeks in de huid doordringen tot in de diepere huidlagen en daardoor het celmetabolisme stimuleert.

Hierdoor ontstaat een zich vernieuwende celstructuur met als resultaat een vermindering van de rimpels in de diepere huidlaag. Tevens treedt er een vermindering op van pigmentvlekken, littekenweefsel, acné en couperose. De huid vitaliseert en krijgt een mooie uitstraling, wordt compacter en egaler.

Tijdens deze behandeling worden hoog geconcentreerde, actieve en effectieve serums aangepast op uw huidtype doelgericht en zonder pijn in de huid ingebracht, voor een zichtbare verbetering van de huid.
Denk hierbij aan herstel van de vochtbalans, huidveroudering tegen te gaan, de huid te verstevigen, oneffenheden te verminderen en nog veel meer.

ILSE schoonheid op maat, hannah, hannah huidcoach, hannah huidcoach Nijmegen, hannah huidcoach Nijmegen Noord, hannah Huidcoach Lent, Klapp Cosmetics, de schoonheidssalon in Lent, de schoonheidssalon Nijmegen, schoonheidssalon Nijmegen Noord, huidverbetering Lent, huidverbetering Nijmegen, huidverbetering Nijmegen Noord, microdermabrasie, microdermabrassie, mesotherapie, beauty angel collageen, quanis, quanis melting mask, quanis dermafiller, dermafiller, voetbehandeling Lent, voetbehandeling Nijmegen, voetbehandeling Nijmegen Noord.